top of page

Final Breakthrough Challenge!

Van 22 t/m 24 november ga ik live!
Samen met Simone (bekend van TV) gaan we live om 20.00 u

7342353_m_edited.jpg

Meld je aan voor de Final Breakthrough Challenge!

Doe mee met de gratis challenge voor jouw doorbraak!

Voel jij je slecht? Komt er niks uit je handen? Wil je het al tijden anders? Ben je altijd moe? Altijd druk en geen rust? Altijd maar door? Zit je niet lekker in je vel? Valt er weinig meer te lachen? Kortom voel jij je vaker klote dan goed? Doe dan mee met deze gratis challenge! Ik ga je helpen om dit gevoel te doorbreken! En jij krijgt je blije "ik" weer terug! Het is helemaal gratis dus je kunt alleen maar winnen!

 

Aan het einde van deze uitdaging heb je een duidelijk idee van wie je moet zijn om een ​​bloeiend leven te creëren en hoe je die persoon zult worden!

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Zit je in een crisis? Mooi zo!

 

Als er één ding is wat ik geleerd heb dan is het dat een crisis je sterker maakt! Je moet namelijk iets gaan veranderen om uit de crisis te komen! Dit vergt creativiteit, doorzettingsvermogen en nog veel meer. Als je dan een tijdje verder bent en het is je gelukt dan ben je enorm gegroeid! 

 

Geloof me! Ik heb ook crisis meegemaakt. Met hoofdletters geschreven en achter elke letter een uitroepteken. De geboorte van mijn zoontje was de grootste crisis! Direct heel ziek en afscheid moeten nemen. Toch gehaald! Daar nu  nog voor op mijn knieën uit dankbaarheid!

 

Het doet wel wat met je!

Ik leerde dat ik geduldig kon zijn. Dat ik vertrouwen moest hebben in de artsen! Dat ik positief kan blijven ondanks de negatieve situatie. Dat ik zakelijk kan zijn als dit nodig is. En nog veel meer. 

 

Ook financieel heb ik het heel zwaar gehad. Laten we zeggen dat de inkomsten niet gelijk waren aan de uitgaven. En dat geeft stress! Heel veel stress! En toch leer je ervan! Je moet een oplossing vinden. Soms een goede, soms een halve en soms een tijdelijke. Uiteindelijk heb ik er zoveel van geleerd dat me dat niet makkelijk meer zal overkomen. Ik zal me bewust zijn als het gevaar loert en dat is pure winst!

 

Hulp is fijn in een crisis! Ondanks dat je er zelf doorheen moet kun je wel heel veel met handvaten van mensen die er al eens doorheen gegaan zijn! 

Checklist

Herken jij jezelf hierin? Doe dan mee met de gratis Challenge en doorbreek je negatieve gevoelens! Herken je er iemand anders in? Stuur dan deze link door en help die ander weer vooruit!

Lichamelijke klachten

Ben je ondanks voldoende slaap vaak moe en voel je jezelf uitgeput?

Kom je moeilijk in slaap en slaap je veel onrustiger dan voorheen?

Voel je jezelf vaker ziek, bijvoorbeeld hoofdpijn, rugpijn, hartkloppingen?

Heb je regelmatig angst of paniekaanvallen?

Psychische signalen

Pieker je veel?  bijvoorbeeld over je werk of financiën?

Ben je vaak gespannen?

Voel je je emotioneel moe waardoor concentreren moeilijk is?

Ben je vaak somber zonder dat hier een directe aanleiding voor is?

Heb je minder zelfvertrouwen, Het is toch niet goed.. Komt niks uit je handen?

Vaak een opgejaagd gevoel, waardoor je meer fouten maakt?

bottom of page