top of page

 Coaching

“Iets lijkt altijd onmogelijk totdat het gedaan is”

Nelson Mandela

54602299_s.jpg

Your path to a happy life!

Binnen drie maanden weer gelukkig zijn!

Weet je even niet meer hoe je het moet gaan doen?

En wil jij die verandering?

Ben je een piekeraar? Zit je hoofd altijd vol? Kun je moeilijk "nee" zeggen. Is een keuze maken altijd een opgaven? Of zijn er andere dingen waar jij je niet prettig bij voelt?

Hier ben je op de juiste plek. Met een coachtraject wordt jouw leven weer écht jouw leven! Een coachtraject zorgt ervoor dat jij jouw doel gaat bereiken. Dit doel is bij iedereen verschillend en daarom zorg ik voor een persoonlijk traject op maat. Door mijn honderd procent commitment en het traject op maat beloof ik dat jij je doelen écht gaat halen. 

In ons leven staan we namelijk regelmatig voor keuzes, veranderingen of doelen. Misschien een andere carrière, gezonder leven of het beste naar boven halen? Er is behoefte aan verandering.

Er is geen uitgestippelde route voor deze uitdagingen en daar bied ik hulp bij aan.

Al wandelend gaan we samen onderzoeken welk pad we kunnen volgen. Door te gaan wandelen in de buitenlucht zorg ik voor een ontspannen, informele sfeer en de natuur zorgt voor inspiratie. De inzichten die we krijgen zijn de basis voor de weg die we in zullen slaan.

Als coach geef ik inzichten en hulp bij jou coachvraag. Van mij kun je dan ook honderd procent commitment verwachten.  Samen kunnen we jouw verandering bewerkstelligen. Daar is maar één ding voor nodig en dat is de volle commitment naar jezelf. Die van mij heb je al.

Wil je weten hoe een traject eruit ziet? Hiervoor kun je persoonlijk contact met mij opnemen. Ik geloof dat persoonlijk contact essentieel is voor goede coaching. Alle trajecten zijn dan ook persoonlijk en op maat. 

Wil je weer de hoofdrol in je eigen leven spelen?

Dus wacht niet langer en neem contact op.

Ik zal met alle plezier je vragen beantwoorden.

De eerste stap is in ieder geval gezet! 

Alle trajecten zijn persoonlijk en op maat gemaakt

bottom of page