top of page

Coachingsreizen

Coachingsreizen naar Noorwegen, Spanje en Zweden

Jotunheimen_Norge_032.jpg

Your path to a happy life!

Binnen één week weer écht je eigen leven leiden!

Er moet écht iets veranderen?

Je hebt alleen geen idee waar je moet beginnen?

Loop je steeds weer tegen muren omhoog? Zie je het soms helemaal niet zitten? Zit je energie niveau altijd laag? Heb je vaak hoofdpijn of andere lichamelijke klachten? Ben je niet vooruit te branden? Of zijn er andere dingen wat jouw geluk in de weg staat?

Is dit herkenbaar voor je?
Dan is een coachreis écht iets wat jouw leven nodig heeft!
Een coachingsreis is een week intensief met jezelf aan de slag gaan. Duidelijke inzichten krijgen. Op zoek naar de intrinsieke motivatie. En hard werken aan een beter leven. De beste investering is de investering in jezelf! 

Wat houd een coachreis precies in?
Tijdens een coachreis gaan we wandelen in Spanje, Zweden of Noorwegen. Deze intensieve combinatie van inspanning en ontspanning zijn de perfecte ingrediënten voor nieuwe inzichten. Met deze inzichten gaan we samen van jouw leven weer een gelukkig leven maken.

 

Gun jij jezelf een beter leven?

Onze coachreizen

Jotunheimen_Norge_029.jpg

Noorwegen

Jotunheimen

Ain't no mountain high enough

In Noorwegen gaan we wandelen in het schitterende Jotunheimen. Een combinatie van ontspanning en inspanning met de inspiratie van de prachtige natuur. “Ain’t no mountain high enough” Samen gaan we de inzichten omzetten in daden. 

Zweden_19_018.jpg

Zweden

fjällnäs

Into the wild

In Zweden gaan we "Into the wild" met de rugzak en tent rond fjällnäs. In het uitgestrekte Funasfjällen kunnen we dagen lopen zijn gaan we "back to basic". De gastvrijheid bij fjällnäs Camping & Lodges zorgt voor een mooie kennismaking met het prachtige Zweden.

 

CaminoDelNorte13_635.jpg

Spanje

Baskenland

The Way

In Spanje lopen we een stuk van de Camino del Norte. "The Way" laat ons langs hoge kliffen, pittoreske dorpjes en grote steden lopen. Het is er ontspannen wandelen waarin je volledig tot rust komt. 

bottom of page