Coachingsreizen

Coachingsreizen naar Noorwegen, Spanje en Zweden

Een coachingsreis is een week intensief met jezelf aan de slag gaan. Duidelijke inzichten krijgen. Op zoek naar de intrinsieke motivatie. En hard werken aan een beter leven. De beste investering is de investering in jezelf! 

Coachreis aanbod

Noorwegen

01/19 - 01/23

Ain't no mountain high enough

In Noorwegen gaan we wandelen in het schitterende Jotunheimen. Een combinatie van ontspanning en inspanning met de inspiratie van de prachtige natuur. “Ain’t no mountain high enough” Samen gaan we de inzichten omzetten in daden. 

Zweden

01/19 - 01/23

Into the wild

In Zweden gaan we "Into the wild" met de rugzak en tent rond fjällnäs. In het uitgestrekte Funasfjällen kunnen we dagen lopen zijn gaan we "back to basic". De gastvrijheid bij fjällnäs Camping & Lodges zorgt voor een mooie kennismaking met het prachtige Zweden.

Spanje

01/19 - 01/23

The Way

In Spanje lopen we een stuk van de Camino del Norte. "The Way" laat ons langs hoge kliffen, pittoreske dorpjes en grote steden lopen. Het is er ontspannen wandelen waarin je volledig tot rust komt. 

Image Your Life, Koenraadlaan 22,  5651 EW Eindhoven, Tel: 0634994443, Algemene voorwaarden gedeponeerd bij kamer van koophandel

©2020 by Image Your Life

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube