Coachingsreizen

Coachingsreizen naar Noorwegen, Zweden en Spanje

Een coachingsreis is een week intensief met jezelf aan de slag gaan. Duidelijke inzichten krijgen. Op zoek naar de intrinsieke motivatie. En hard werken aan een beter leven. De beste investering is de investering in jezelf! Ik geloof in persoonlijk contact. Wil je meer weten over de reizen, neem dan contact op.

Coachingsreis Noorwegen

In Noorwegen gaan we wandelen in het schitterende Jotunheimen. Een combinatie van ontspanning en inspanning met de inspiratie van de prachtige natuur. “Ain’t no mountain high enough”

Samen gaan we de inzichten omzetten in daden. Nieuwsgierig in deze reis? Neem contact op en ik zal er met plezier alles over vertellen. In de uitgebreide reisbeschrijving is te zien hoe deze coachingsreis is samengesteld.

Coachingsreis Zweden

In Zweden gaan we “Into the Wild” met de tent en rugzak de wildernis rond fjällnäs in. Zelf vuur maken en slapen tussen de rendieren.

Samen gaan we de inzichten omzetten in daden. Nieuwsgierig in deze reis neem contact op en ik zal er met plezier alles over vertellen. In de uitgebreide reisbeschrijving is te zien hoe deze coachingsreis is samengesteld

Coachingsreis Spanje

In Spanje lopen we een stuk van de Camino del Norte. "The Walk" laat ons langs hoge kliffen, pittoreske dorpjes en grote steden lopen. Het is een ontspannen voor waarin je volledig tot rust komt

Ik geloof in persoonlijk contact. Wil je meer weten over de reizen, neem dan contact op.

Als coach geef ik inzichten en hulp bij jou coachvraag. Als coach ga ik niet op de stoel van een zorgverlener zitten. Mocht er sprake zijn van bijvoorbeeld een traumatische ervaring, een verslaving of mocht er een vraag zijn die niet passend is bij coaching dan zal ik tijdens de vrijblijvende intake  adviseren om andere zorg dan coaching aan te vragen. Dit kan bij een passende instantie waarbij je de juiste en goede zorg krijgt die ik als coach niet kan bieden.

Image Your Life, Koenraadlaan 22,  5651 EW Eindhoven, Tel: 0634994443

©2020 by Image Your Life

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube