"Walk for Memories" geannuleerd wegens Corona Crisis

Wandelen van Maastricht naar Groningen! Ruim 300 km wandelen om een laatste wens uit te laten komen.
Registration is Closed
"Walk for Memories" geannuleerd wegens Corona Crisis

Time & Location

13 apr. 2020 06:00 – 18 apr. 2020 17:00
Maastricht, Maastricht, Nederland

About The Event

Image Your Life organiseert op maat gemaakte reizen voor ongeneeslijk zieke mensen. 

Tijdens een ‘Memories for Life’ reis wordt er o.a. aandacht besteed aan het oprakelen van mooie herinneringen, waardevolle gesprekken met vrienden, het maken van een document voor nabestaanden of het afwerken van een bucketlist. 

Waarom meelopen?

Door individueel of met je team een grote afstand af te leggen, zorg je er voor dat ongeneeslijk zieke mensen de mogelijkheid hebben om toch nog een laatste wens uit te laten komen.

Dat er een mogelijkheid is om nog nieuwe herinneringen te maken. Dit is fijn voor diegene die sneller dan gehoopt afscheid van het leven moeten nemen. De mensen die achterblijven krijgen in zware tijden nog een mogelijkheid om iets positiefs mee te maken. Dit geeft steun aan alle kanten.

Als je besluit mee te lopen dan help je mensen in de moeilijkste tijd van hun leven.

Inschrijven.

Het inschrijfgeld bedraagt € 45 per wandelaar/hardloper en dient vooraf bij de inschrijving betaald te worden. Hardlopers/wandelaars ontvangen voor het inschrijfgeld o.a. routekaarten, een Walk for Memories shirt, lunch en extra versnaperingen onderweg. Overnachtingen zijn niet inbegrepen bij de prijs. Het is wel mogelijk om via Walk for Memories overnachtingsplekken te realiseren.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Ik loop mee #Memories for Life
    €45
    €45
    0
    €0
Totaal€0

Share This Event