top of page

Online wandelcoaching

Wandel in acht etappes naar jouw doel!

54602299_s.jpg

Word fit

Doe mee aan onze workshop voor meer energie.

Ontzettend eenvoudig, verbazingwekkend effectief en wetenschappelijk bewezen. Elke dag een paar minuten wandelen kan je gezondheid, Lichaam en geest transformeren.

Misschien herken je jezelf er wel in. Je wilt meer plezier en voldoening. Het werk wat je doet gaat vervelen en je hebt het gevoel in een sleur te zitten. Je weet dat je veel meer kunt dan dat eruit komt. Je voelt je gelaten en je piekert daar veel over.  Zomaar een paar voorbeelden die heel herkenbaar kunnen zijn.

Wist je dat je met wandelen meer dan 2000 woorden per minuut verwerkt? In een gesprek zijn dit er ongeveer 300. Wandelen is dus ideaal om inzichten te krijgen. Om te zien wat anders kan. Vanuit deze inzichten kun je gaan inzetten op veranderingen.

Bij deze online wandelcoaching kun je helemaal zelf bepalen waar en wanneer je gaat wandelen. Het boek “Your path to a happy life” zal ondersteunend zijn en zorgen voor de juiste inzichten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Zet de eerste stap en meld je aan. Dit kan voor het hele traject van start tot finish. In totaal acht wandel etappes.  Elke etappe heeft een eigen insteek en geeft eigen inzichten. Per etappe raad ik aan minimaal een uur de tijd te nemen. Als de mogelijkheid er is om langer te lopen dan zal dit een positieve uitwerking hebben.

Vooraf is er persoonlijk contact tussen mij als coach en jou als wandelaar. Hierin komt de coachvraag centraal te staan. Vanuit de coachvraag wordt het plan op maat aangepast. Het boek “Your path to a happy life” zal een rode draad door de wandelingen zijn. Verder is er rondom elke etappe een contact moment.

Hieronder kun je jezelf aanmelden voor online wandelcoaching.

23265344_s.jpg

Van start naar finish

Zet de grote stap en investeer in jezelf. 8 wandel etappes en het complete boek

 "Your path to a happy life" Vooraf is er persoonlijk contact tussen mij als coach en jou als wandelaar.

bottom of page