Sponsorloop

"Walk for Memories" 13 t/m 18 april 2020

lopen van Maastricht naar Groningen

Het hele parcours te lang? Loop dan in estafette of wandel één etappe mee!

In verband met de onzekerheden rondom het Corona virus wordt dit evenement verplaatst.

De nieuwe datum zal later bekend gemaakt worden.

Van Maastricht naar Groningen lopen in 6 dagen! Dat is ruim 50 kilometer per dag! Wat een sponsorloop! Maar met een goede reden en een prachtig doel!

 

Samen iets fantastisch neerzetten voor mensen die nog een laatste wens hebben. Die toch nog iets moois en leuks willen beleven. Die herinneringen willen maken! Voor zichzelf maar ook hun omgeving die binnen afzienbare tijd met een lege plek zitten.

 

elkaar er doorheen slepen en doorbijten. Maar ook lachen, plezier maken en leuke verhalen voor later creëren. Allemaal met een eigen motivatie, maar allemaal met hetzelfde doel. Mensen nog die ene kans geven om de ziekte even  “los te laten” en te genieten van iets moois!

Waarom meelopen?

Door individueel of met je team een grote afstand af te leggen, zorg je er voor dat ongeneeslijk zieke mensen de mogelijkheid hebben om toch nog een laatste wens uit te laten komen.

Dat er een mogelijkheid is om nog nieuwe herinneringen te maken. Dit is fijn voor diegene die sneller dan gehoopt afscheid van het leven moeten nemen. De mensen die achterblijven krijgen in zware tijden nog een mogelijkheid om iets positiefs mee te maken. Dit geeft steun aan alle kanten.

Als je besluit mee te lopen dan help je mensen in de moeilijkste tijd van hun leven.

22091244_l.jpg

Image Your Life organiseert op maat gemaakte reizen voor ongeneeslijk zieke mensen.

Tijdens een ‘Memories for Life’ reis wordt er o.a. aandacht besteed aan het oprakelen van mooie herinneringen, waardevolle gesprekken met vrienden, het maken van een document voor nabestaanden of het afwerken van een bucketlist.

Waarom is de loop van Maastricht naar Groningen?

Ten eerste is het dan een echte uitdaging en is het voor de lopers een memorabele gebeurtenis. 6 dagen afzien zorgt er ook voor dat je als wandelaar jezelf beter leert kennen, dat je afziet en soms gewoon echt moet doorbijten. Je levert een grote prestatie! En ook nog voor iets goeds.

Los van dit alles is het een van de langste afstanden van ons mooie land. Het is een prachtige wandeling waarin we het mooie Nederland helemaal doorsteken. 

Het lopen van deze afstand in deze korte tijd is het sponsoren waard.

Ja! ik loop mee