top of page

Ervaringen

91295574_s.jpg

Ik had in een gesprek van twee uur met Nico al meer inzichten dan in alle jaren met verschillende instanties

Theo

Rond januari wist ik het zeker.. ik was niet gelukkig met mijn baan.

Ik ben 30 jaar, dus nog ruim 35 jaar deze baan aanhouden was duidelijk geen optie. 

Is een carrière switch de oplossing? Dat leek mij wel, maar waar moest ik beginnen. Er zijn zoveel opleidingen en banen. Met een loopbaan coach wilde ik hiermee aan de slag gaan. Ik kwam in contact met Image your life. Nico stelde voor om eerst een kennismaking te plannen, daarna konden we bespreken of hij iets voor me kon betekenen.

We zijn direct een stuk gaan lopen en we hebben al veel gesproken. Ik vond Nico een prettig persoon om mee te praten en Nico vertelde dat hij iets voor me kon betekenen. Zogezegd, zo gedaan. De keer daarna gingen we een flink stuk wandelen. Heerlijk om in beweging te zijn en op die manier in gesprek te gaan.

Ik had wel een inschattingsfout gemaakt. Ik dacht direct te gaan brainstormen over mogelijke banen. Dit bleek in praktijk anders te lopen. We hebben het over vele aspecten in het leven gehad. Logisch, want hoe kan Nico je helpen als hij je nog niet kent. Het leuke is dat Nico zelf ook erg open is en veel vertelt, hierdoor heb je het gevoel dat je hem ook leert kennen.  Inmiddels zijn onze wandelingen afgerond. Ik heb veel geleerd over mezelf, mijn omgeving, mijn werkplek en mijn toekomst. 

Ik ben van nature geen onzeker of verlegen persoon, maar door mijn twijfel in mijn baan ging ik toch langzaam twijfelen aan mijn kwaliteiten. Nico luistert, geeft voorbeelden en houdt vooral een spiegel voor, zonder hierbij een oordeel te hebben. Dat heb ik als fijn ervaren. Aan het einde van je wandeling heb je antwoord op je eigen vragen. Ik denk dat we allemaal goed weten uit te vergroten wat er misgaat op een dag of waar we niet goed in zijn. Nico heeft me geleerd om de positieve zaken uit te vergroten en mogelijkheden te zien in plaats van belemmeringen. Ik heb enorm veel veren in mijn reed gestoken gekregen. Stiekem ben ik heel trots op mezelf en ook op Nico. En nu? Ik ga met bruisende energie aan de slag met mijn droombaan 🙂

Iann

CaminoDelNorte13_250.jpg
bottom of page