Life Coaching

“Iets lijkt altijd onmogelijk totdat het gedaan is”

Nelson Mandela

In ons leven staan we regelmatig voor keuzes, veranderingen of doelen. Misschien een andere carrière, gezonder leven of het beste naar boven halen? Er is behoefte aan verandering.

Er is geen uitgestippelde route voor deze uitdagingen en daar bied ik hulp bij aan.

Al wandelend gaan we samen onderzoeken welk pad we kunnen volgen. Door te gaan wandelen in de buitenlucht zorg ik voor een ontspannen, informele sfeer en de natuur zorgt voor inspiratie. De inzichten die we krijgen zijn de basis voor de weg die we in zullen slaan.

Als coach geef ik inzichten en hulp bij jou coachvraag. Als coach ga ik niet op de stoel van een zorgverlener zitten. Mocht er sprake zijn van bijvoorbeeld een traumatische ervaring, een verslaving of mocht er een vraag zijn die niet passend is bij coaching dan zal ik tijdens de vrijblijvende intake  adviseren om andere zorg dan coaching aan te vragen.Dit kan bij een passende instantie waarbij je de juiste en goede zorg krijgt die ik als coach niet kan bieden.

Ik geloof in persoonlijk contact. Voor meer informatie kun je persoonlijk contact opnemen met mij. Ik zal met alle plezier je vragen beantwoorden. De eerste stap is in ieder geval gemaakt!