Memories for Life

Het meest onverwachte gebeurd. De diagnose ongeneeslijk ziek is duidelijk en hard. Het leven is in één klap totaal veranderd. Er komen vele vragen en onzekerheden boven. Als moeder van een gezin met kleine kinderen en weten dat je ze nooit zult zien opgroeien. Als gepensioneerde vader die eigenlijk nog jaren wil genieten van het leven.  Als ouders die weten dat ze hun kind gaan verliezen. Als kind die weet nooit oud te zullen worden.

En dan kom je dit tegen. "Memories for Life" Hoezo...... Ik leef toch nog! Ik wil nog niet bezig zijn met de dood! En dat snappen wij.

Het maken van herinneringen zorgt er juist voor dat je even niet bezig bent met de dood, maar zorgt ervoor dat je nog kunt genieten van mooie momenten, mooie natuur of steden. Dat je kunt genieten van je directe naasten. En ja, daar horen ook emotionele gesprekken bij. Maar is het niet fijn als iedereen zijn hart lucht, dat je nog open en eerlijke gesprekken hebt. Dat je weet hoe anderen zich bij jou situatie voelen en andersom. Met een lach en een traan maak je nog mooie herinneringen.En dat is het meest waardevolle wat er is.

Image Your Life verzorgt géén palliatieve zorg. We zijn een luisterend oor en proberen mensen met elkaar in gesprek te brengen of te houden.

.

48764012_s.jpg

We maken ons sterk om laatste wensen uit te laten komen. Waar nodig zetten we ons in om professionele begeleiding mogelijk te maken.

Image Your Life werkt met sponsoring om deze mooie dingen mogelijk te maken. Maar met een eigen bijdrage is dit uiteraard ook mogelijk.

Bent u, uw kind of een naaste ongeneeslijk ziek. Bij ons bent u op de juiste plek om mogelijke wensen uit te laten komen of voor een goed gesprek. U mag me bellen op 0634994443 of vul het formulier in dan nemen we binnen 24 uur contact met u op.