top of page

Een klein beetje over mezelf

Jouw coach! 

Jotunheimen_Norge_020N_edited.jpg

Nico Delmeire

Mijn missie is om  mensen te helpen een leven te hebben wat écht bij hen past, waar ze écht gelukkig kunnen zijn en waarin het ze allerbeste van zichzelf naar boven krijgen.

Wie ben ik?

Wat kan ik voor jou betekenen?

Met een eerlijke, directe en indien nodig stevige, confronterende aanpak zorg ik ervoor dat jij het leven krijgt dat jij verdient. Je gaat simpelweg alles uit jezelf halen en daarmee verandert jouw leven in een fijner en mooier leven.

 

Als oud sportfotograaf maakte ik een beeld van een topsporter. Ik ging altijd alleen voor het perfecte plaatje en dat heeft me ver gebracht. Deze topsportmentaliteit gebruik ik nu ook als coach. Mijn doel is om jouw leven te veranderen in het voor jouw perfecte plaatje.

 

Zelf heb ik in de loop van mijn leven de nodige bagage opgebouwd. Het overlijden van meerdere goede vrienden heeft me gevormd en daardoor leef ik in het nu. Uiteindelijk blijkt dat juist de heftige dingen die op mijn pad zijn gekomen me hebben geholpen. Steeds haal ik daar iets positiefs uit. Ik kijk daarom altijd naar de mogelijkheden en nooit naar beperkingen.

 

Toen mijn zoontje werd geboren en al snel heel ziek werd van een GBS bacterie stond mijn wereld op zijn kop. Artsen en mijn zoontje zelf hebben heel hard geknokt en wat onwaarschijnlijk leek gebeurde toch. Het was een wonder dat hij het overleefde. Ondanks dat hij aan deze bacterie een hersenschade heeft overgehouden gaat het inmiddels heel goed met hem. Zijn ontwikkeling loopt anders, maar wel goed. Hij is bijna altijd vrolijk en iedereen is dol op hem. 

 

Hij heeft mij veranderd. Waar ik altijd al mensen wilden helpen werd de drang na zijn geboorte enorm om dit ook echt te gaan doen. Om mensen mogelijkheden te laten zien. Zelfs als het leven je even niet toelacht. 

 

Sinds dat moment ben ik weer als een topsporter gaan denken en voelen. Alleen het beste wil ik bieden en daar leer ik dagelijks voor. Inmiddels zijn er al velen geweest die ik heb mogen helpen. Waarvan het roer helemaal is omgegooid. Ze hebben gekozen voor een beter leven. En die keuze heb jij ook.

 

Van mij kun je honderd procent commitment verwachten. Als je met mij jouw traject inzet ben ik altijd voor jou bereikbaar om samen jouw doel te bereiken. Dit doen we wandelend in jouw omgeving.

 

Waarom wandelend?

Omdat het medisch bewezen is dat het je hersenen effectiever en creatiever laat werken. Het is gezonder en je verwerkt tijdens het wandelen meer dan zittend aan een tafel. 

 

Kies jij voor een nieuw en beter leven? Neem persoonlijk contact op en we plannen een kennismaking. Samen kijken we dan of we een goede match zijn om jouw leven beter te maken.

 Als coach geloof ik in persoonlijk contact

Daarom hebben we voor elk coachtraject een vrijblijvende kennismaking. Dit om te kijken of de belangrijke en noodzakelijke klik er is. We kunnen samen kijken hoe we het traject kunnen insteken. Wandelen kan overal. We spreken daarom bij jou in de buurt af

bottom of page