top of page

Ain't no mountain high enough

Coachreis Noorwegen

Jotunheimen_Norge_028.jpg

Your path to a happy life!

Vind je geluk weer terug in het hooggebergte van Noorwegen

5 daagse reis

Retourvlucht Amsterdam- Oslo

Maximaal 10 personen per groep

Voor 18 jaar en ouder

Reisbeschrijving

Wandelen in het magische Jotunheimen

D3Noorwegen_00.jpg

De rust en de vrijheid in de prachtige bergen van Jotunheimen zorgen ervoor dat je écht met jezelf aan de slag kunt gaan. Door een combinatie van inspanning en ontspanning krijg je enorm veel inzichten. Deze inzichten gaan we inzetten om voor jouw de verandering aan te gaan die nodig is.

We gaan drie volle dagen intensief wandelen in de bergen. Daarbij lopen we van hut naar hut waar onze overnachtingen zijn. Tijdens deze tochten lopen we door het hoogste gebergte van Noorwegen en we gaan over één van de hoogste toppen van dit gebergte. Namelijk de Glittertind. 

We maken vooraf duidelijke doelstellingen die behaald moeten worden. Deze doelstellingen zijn per persoon verschillend. Er zit altijd een voor en na traject aan een coachreis. Reden hiervoor is dat we tijdens de reis een maximaal rendement willen halen in jouw doelstellingen. 

Het is in deze reis belangrijk om een goede basisconditie te hebben. 

Wil je meer weten, neem dan persoonlijk contact met me op

Jotunheimen_Norge_002.jpg

Waarom een coachreis

De beste investering is die in jezelf

Jotunheimen_Norge_033.jpg

Een coachingsreis in een prachtig gebied zorgt ervoor dat je even helemaal op jezelf kunt richten. In  deze reis ga je intensief met jezelf aan de slag. Jij gaat zorgen voor die mooie en nodige verandering. 

De gebieden en de natuur waar onze reizen naartoe gaan zijn zeer helpend om jezelf weer opnieuw uit te vinden en terug te vinden.

Door even helemaal uit je eigen omgeving te zijn en één te worden met de prachtige natuur zul jij diegene worden die jij wilt zijn.

Met ervaren coaches, bekend in het gebied en met 100% commitment in wat we doen zorgen we voor de ideale Ingrediënten. Je zult jezelf na één week een totaal ander mens voelen. 

Wil jij weer je leven in eigen hand nemen en doen waar je gelukkig van wordt en durf jij het aan om met ons op reis te gaan? 

Dan zorgen wij voor de perfecte omstandigheden om jouw doelen te bereiken!

Jotunheimen_Norge_025.jpg
bottom of page