top of page

"The walk for Memories"


Van Maastricht naar Groningen lopen in 6 dagen! Dat is ruim 50 kilometer per dag! Wat een sponsorloop! Maar met een goede reden en een prachtig doel!


Samen iets fantastisch neerzetten voor mensen die nog een laatste wens hebben. Toch nog iets moois en leuks willen beleven. Die herinneringen willen maken! Voor zichzelf maar ook hun omgeving die binnen afzienbare tijd met een lege plek zitten.


elkaar er doorheen slepen en doorbijten. Maar ook lachen, plezier maken en leuke verhalen voor later creëren. Allemaal met een eigen motivatie, maar allemaal met hetzelfde doel. Mensen nog die ene kans geven om de ziekte even “los te laten” en te genieten van iets moois!


50 kilometer per dag, en dat 6 dagen achter elkaar. Dat is pittig en echt doorbijten. Maar wees gerust! Je hoeft het niet alleen te doen! Je kunt ook in teams lopen. Alle vormen van meelopen zijn welkom! Zo kun je met een team 1 dag meelopen en ieder bijvoorbeeld per persoon 10 km lopen. Zo kom je ook op 50 km. Of elke dag een ander teamlid die de 50 km voor zijn rekening neemt. Om zo in estafette vorm van Maastricht naar Groningen te wandelen. Hoe meer lopers hoe mooier het evenement!


Wil je meer informatie? Houd deze pagina goed in de gaten of neem contact op via info@imageyourlife.nl of 0634994443


Wil jij of je team meelopen en zich zo inzetten voor “Memories for Life”

Schrijf je dan hier in. https://www.imageyourlife.nl/events/sponsorloop-memories-for-life

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page