top of page

"The Way"

Coachreis Spanje

_edited.jpg

Your path to a happy life!

Ontdek jezelf in Spaans Baskenland

5 daagse reis

Retourvlucht Amsterdam- Bilbao

Maximaal 10 personen per groep

Voor 18 jaar en ouder

Reisbeschrijving

Maak kennis met de kracht van wandelen

CaminoDelNorte13_138.jpg

De reis naar Baskenland voert ons langs pittoreske dorpjes, grote steden en prachtige natuur. 

We vliegen vanuit Amsterdam met KLM naar Bilbao. Vanuit Bilbao gaan we naar onze startplaats Irun aan de grens met Frankrijk. We verblijven in een agroturisme en maken daar direct kennis met de vriendelijke Baskische cultuur. 

De dag daarna start ons pad richting de prachtige stad San Sebastian. We lopen met een rugzak door het mooie en pittige landschap. De eerste klim laat ons direct voelen waar we aan begonnen zijn. Na een dag wandelen krijgen we na de al zo velen mooie uitzichten nu het uitzicht over San Sebastian. 

Daar verblijven we in een prachtig hotel waar we onze voeten even de nodige rust kunnen geven. In de dagen daarna lopen we nog twee etappes van de Camino del Norte. Een pelgrimstocht langs de Spaanse noordkust. De ruw natuur en de hoge kliffen zorgen voor een geweldige wandeling. Als het mooi weer is kunnen we na een wandeldag heerlijk met de voeten in de fijne en warme zee. 

Na drie dagen wandelen vliegen we vanuit Bilbao als een herboren mens vol nieuwe inzichten terug naar Amsterdam. 

CaminoDelNorte13_133.jpg
CaminoDelNorte13_274.jpg

Waarom een coachreis

Volg je eigen pad in deze Camino ervaring

Een coachingsreis in een prachtig gebied zorgt ervoor dat je even helemaal op jezelf kunt richten. In  deze reis ga je intensief met jezelf aan de slag. Jij gaat zorgen voor die mooie en nodige verandering. 

De gebieden en de natuur waar onze reizen naartoe gaan zijn zeer helpend om jezelf weer opnieuw uit te vinden en terug te vinden.

Door even helemaal uit je eigen omgeving te zijn en één te worden met de prachtige natuur zul jij diegene worden die jij wilt zijn.

Met ervaren coaches, bekend in het gebied en met 100% commitment in wat we doen zorgen we voor de ideale Ingrediënten. Je zult jezelf na één week een totaal ander mens voelen. 

Wil jij weer je leven in eigen hand nemen en doen waar je gelukkig van wordt en durf jij het aan om met ons op reis te gaan? 

Dan zorgen wij voor de perfecte omstandigheden om jouw doelen te bereiken!

bottom of page