top of page

Teamcoaching

Een sterk team zorgt voor ongekende mogelijkheden

CasaPapel_GOEDPOSTER.jpg

De weg naar succes

Opzoek naar

de juiste flow in je team?

Zijn er veel irritaties of gaat er veel mis in jullie team?

Lijkt niks vanzelf te gaan?

En weet je niet hoe je dit kunt keren?

Een team laten functioneren is een ingewikkeld proces. Veranderingen aanbrengen in een teamproces is vaak nog ingewikkelder. Het vraagt veel van alle teamleden. 

Hoe wordt er leiding gegeven? Is er een duidelijk plan? Is de communicatie goed? Zijn er misschien botsende karakters?  Zijn er conflicten of onderhuidse spanningen? Er kunnen tal van redenen zijn waardoor een team niet functioneert.

 

Met ons programma zorgen we voor een open dialoog in een veilige setting. Elkaars drijfveren en karakters worden inzichtelijk. vanuit ieders kracht wordt het team sterker gemaakt. Om in voetbaltermen te praten worden de “poppetjes op de juiste plaats gezet”. 

 

Met teamcoaching werken we altijd met minimaal twee gediplomeerde coaches. Vooraf wordt een duidelijk doel bepaald. Vanuit dit doel wordt een helder plan op maat gemaakt.

 

We werken altijd in meerdere dagen waarin het team op verschillende manieren tot inzichten komt. Vooraf zijn er gesprekken met ieder teamlid waarin duidelijkheid komt over motivatie, drijfveren, toekomstplannen en het teambelang.

 

We komen graag een keer bij jullie team langs om alles persoonlijk toe te lichten.

bottom of page