top of page

Voor Wie

Voor iemand met weinig zelfvertrouwen die wél nieuwe stappen wil zetten

Pictures_Morocco_266.jpg

Your path to a happy life!

Met zelfvertrouwen de toekomst in?

Wil jij een verandering in je leven en ben je bereid om daar alles in te geven?

Zet dan nu de eerste stap!

Je voelt je somber want niks loopt zoals je eigenlijk zou willen. De baan waar je inzit kost energie in plaats van dat het energie oplevert. Je partner snapt je niet en dat geeft veel spanning. Je wilt gewoon verder! Je wilt stappen zetten en wel energie krijgen. Je wilt leven in plaats van overleven. Je wilt dat negatieve stemmetje uitzetten en gaan aanpakken! 

Ik herken het gevoel!
Zelf heb ik lang mijn passie mogen uitoefenen als sportfotograaf. Ik kwam bij de mooiste en grootste wedstrijden. Ik durf van mezelf te zeggen dat ik echt goed was/ben in wat ik deed als sportfotograaf. Toen ineens alles instortte. De markt van de fotografie liep al lange tijd terug. Ik werd onzeker over mijn inkomen en mezelf. Dat gaf me spanning. Ik was mezelf niet meer en kwam steeds verder van mezelf af te staan. Er moest iets gebeuren en dat was actie ondernemen! Ik kon het niet alleen en besefte dat ik hulp nodig had. Doordat ik de hulp van vrienden en een coach had ingeschakeld heb ik een nieuwe passie gevonden en dat is coaching. Mensen helpen!

Toen werd mijn zoontje geboren en werd ernstig ziek. Een terugval zou je denken, maar het maakte mijn gevoel juist sterker.

Alle vragen die jij nu hebt had ik ook. Kan iemand mij wel helpen? En wie dan? Uiteindelijk heb ik geïnvesteerd In mezelf. Dit bleek het beste wat ik tot dan toe gedaan had. En ik investeer nog steeds in mezelf. Daardoor kan ik groeien en nog betere hulp bieden.


Herken je mijn verhaal?
Bedenk dan dat er voor jouw ook  mogelijkheden zijn om je passie te vinden! Om keuzes te leren maken ook al zijn ze moeilijk. Om "Nee" te leren zeggen omdat "ja" ten koste van jezelf gaat. Op optimistisch te worden en mogelijkheden te zien. Het is een investering in jezelf. Een betere investering is er niet!

Wil je alvast een aantal tips waar je zelf aan kunt werken?

Succes met je eerste tips!

bottom of page