top of page

"Into the wild"

Coachreis Zweden

Zweden_19_013.jpg

Your path to a happy life!

De coachingsreis waarin jij centraal staat!

5 daagse reis

Maximaal 10 personen per groep

Retourvlucht Amsterdam- Trondheim

Voor 18 jaar en ouder

Reisbeschrijving

"Into the wild" in Fjällnäs 

Zweden_19_044_edited.jpg

Deze vijf daagse reis brengt ons naar Fjällnäs in Zweden. In deze prachtige natuur en enorme leegte maak je direct kennis met het mooie Zweden.

De KLM vlucht vanuit Schiphol brengt je naar Trondheim in Noorwegen. Daarna is het via een prachtige weg ongeveer twee uur rijden naar Fjällnäs in Zweden. Een zeer hartelijk welkom van het Nederlandse paar in Fjällnäs zorgt voor eem prettige start.

In de dagen daarna gaan we flink de wildernis in en wordt ons uithoudingsvermogen op de proef gesteld. We gaan back to basic. Slapen in de wildernis tussen de rendieren. Eten maken op een zelfgemaakt vuurtje. En dat na een flinke dag vol inspanning. 

Na drie dagen te hebben doorgebracht in de wildernis komen we terug bij Fjällnäs Camping & Lodges voor de laatste nacht. Hier is weer de beschikking over een fijne en schone lodge waar een warme douche heerlijk zal aanvoelen.

Na deze inspannende dagen in een van de meest uitgestrekte gebieden van Europa is het tijd om terug te gaan naar Nederland.

Als de vluchttijden het toelaten kunnen we op de laatste dag nog een bezoek brengen aan Røros. Een prachtig Noors stadje dat op de werelderfgoed lijst van Unesco staat.

Zweden_19_002_edited.jpg
Zweden_19_019.jpg

Waarom een coachreis

Deze reis brengt je weer diep naar jezelf

Een coachingsreis in een prachtig gebied zorgt ervoor dat je even helemaal op jezelf kunt richten. In  deze reis ga je intensief met jezelf aan de slag. Jij gaat zorgen voor die mooie en nodige verandering. 

De gebieden en de natuur waar onze reizen naartoe gaan zijn zeer helpend om jezelf weer opnieuw uit te vinden en terug te vinden.

Door even helemaal uit je eigen omgeving te zijn en één te worden met de prachtige natuur zul jij diegene worden die jij wilt zijn.

Met ervaren coaches, bekend in het gebied en met 100% commitment in wat we doen zorgen we voor de ideale Ingrediënten. Je zult jezelf na één week een totaal ander mens voelen. 

Wil jij weer je leven in eigen hand nemen en doen waar je gelukkig van wordt en durf jij het aan om met ons op reis te gaan? 

Dan zorgen wij voor de perfecte omstandigheden om jouw doelen te bereiken!

bottom of page